søndag den 15. februar 2009

glæden ved de kedelige ting



endnu en søndag har jeg tændt for musikken. fundet klude. spande. sulfo. skurepulver. og. meget. meget. mere.
og nu sidder jeg til duften af ren luft iblandet ajax og synet færre støvmider forhåbentlig.

som regel er rengøring udskældt og udråbt til at være en plage, som bare skal overståes - og ja, min vasketøjsbunke ville jeg da også gerne være foruden, men omvendt må jeg slå et slag for værdien af de mere uinspirende ting, som skal gøres igen og igen i en uendelighed. for nøjagtig som når jeg løber en tur, kan jeg fordøje ugens indtryk, koble hjernen fra og bare lade tankerne løbe frit. det er faktisk ikke så tosset.

hvis man er bare lidt lige som jeg, er man en enten-eller type. jeg kan godt få for meget at lave og længes efter at gøre ingenting, men har jeg så en uventet fridag, går jeg i spåner og bliver rastløs. der er ligesom ikke rigtig nogen mellemvej.

jeg vil derfor bestræbe mig på at gøre "de sure pligter" til en fest for tanker, støj og uro fra det indre - og hygge mig med at se resultatet af mine anstrengelser.

hvem siger så i øvrigt, at det er uinspirerende arbejde? der skal jo ryddes ud på harddisken for at nye idéer kan få plads.

fat kost og spand. lav en hitliste på iPod'en. og bliv inspireret og glad i låget af og over et rent hjem.

rigtig god og velsignet uge!

torsdag den 12. februar 2009

..mexicofeber..


ja, jeg må jo indrømme, at jeg er en sjælden gæst i blogverdenen i disse tider. livet går travlt, men godt med arkitektbrillers beskuelse af verdenen, og man mærker indoktrineringen indfinde sig i sjælen - helt som planen er.

inden længe, faktisk om halvanden uge, går turen til Mexico - en måned i sol og varme på den modsatte side af Jorden. mexicofeberen ankomst har meldt sig, og gode råd om vind og vejr modtages med tak.