fredag den 19. december 2008

juleferie



jeg har haft en hel vild december.

jeg befinder mig et sted mellem ekstrem travlhed og stress - i hvert fald sådan, at ens krop gør underlige ting.


ingen tvivl om, at jeg værdsætter og nyder min hverdag på aarch.skolen helt ufattelig meget. jeg elsker miljøet og menneskerne der - ja, elsker. men, hvor er det dog utroligt, hvilke mængder af tid man placerer der. i denne uge var jeg der 34 timer på to dage med fuld power og koncentration.


nu er det så jul og ferie i to fulde uger. min krop har ganske enkelt ikke helt fattet budskabet og adrenalinen pibler stadig rundt over det hele.


ydermere synes jeg egentlig, det er temmelig uoverskueligt at skulle holde pause fra alle mine kære aarch.venner - men det må vel egenltig betegnes som et luksusproblem.


jeg håber, snart at finde tid til et lidt mere indholdsmæssigt interessant indlæg.


rigtig glædelig jul!

tirsdag den 9. december 2008

når man intet gør

sidder her på arkitektskolens hyggeligste og sikkert mindst julede tegnestue og tænker over, hvorfor jeg ikke bare går hjem - jeg når med garanti ikke mere i dag, og alle andres projekter giver pt meget mere kreativ mening i mit hovede end mit eget..

jeg savner julen som er opstået i min lejlighed. jeg er træt. jeg trænger muligvis til det der, de kalder juleferie.

det skyldes sandsynligvis markedet, der optog mig en hel weekend og alle forberedelserne til det forinden. nu sidder jeg så med en pengekasse med indhold, heldigvis, og finder det mere fornuftigt at køre pengene sammen med den "på kanten af det ladesiggørelige"-økonomi, jeg har som studerende. men nu havde jeg jo egentlig vedtaget og bestemt, at de skulle bruges på en god ting. ikke bare vaskepulver og toiletpapir. 

den sorte dame (skyldes beklædning og ikke sind dog) bemærker, at dette er et indlæg fremkommet måske af kedsomhed, måske mest af ubeslutsomhed. i hvert fald ikke på grund af interessante tanker.

nyd december! dens hygge og lys i mørke - den er så hurtigt forsvundet.

fredag den 5. december 2008

Touchwiz



så bliver jeg inden længe samsung touchwiz-indehaver.

det har jeg det på mange måder temmelig ambivalent med - for til at begynde med forsvor jeg, at jeg til alle tider kun skulle have nokia-tlf., så kom den her tynde, stilrene sony ericsson, som fik mig til at bryde løftet.

og nu har den tlf. mere eller mindre været i stykker siden købet, TDC vil erstatte den og siger til mig: "værsågod, vælg bare den mobil fra hylden, som du vil have"

det er jo både en drøm og et helvede, hvad i alverden skal man vælge?

ja, og således ifører jeg mig endnu en gang forræderens kappe og får en touch tlf.

fra SAMSUNG!

onsdag den 3. december 2008

december

kalenderen skriver nu allerede december, og før jeg ved af det er den gået ligesom september, oktober og november - derfor har jeg her i aften (eller rettere nat) pyntet op, lige som den første glög er drukket og et par æbleskriver er sluset gennem halsen.
det er jo faktisk temmelig hyggelig med jul!
glædelig december